Opening Tuinpaviljoen A.T.V. Nicolaas Beetslaan

Op burendag, 23 september, opende de tuinvereniging Nicolaas Beetslaan haar poort voor de buurt en een aantal genodigden bij het nieuwe tuinpaviljoen. Dit paviljoen, dat mede met financiële steun van Mooi Voorburg tot stand is gekomen, werd officieel geopend door wethouder Marcel Belt. Het nieuwe tuinpaviljoen is niet alleen een berging voor tuingereedschap is, maar biedt ook ruimte voor ontmoeting. De twee bestuursleden van Mooi Voorburg die aan de uitnodiging van de tuinvereniging gehoor hadden gegeven konden vast stellen dat het bestuur in deze opzet is geslaagd. Het is een prachtige ontmoetingsplek geworden voor alle buren die een tuin op het complex hebben. En er zijn plannen genoeg om deze groene oase vaker en voor een breder publiek open te stellen.