Narcissenroute

Het voorjaar komt er weer aan. Geniet van de eerste tekenen van de lente bij de narcissenroute in park Vreugd en Rust aan het Oosteinde. Dit is een met stenen gemarkeerde route langs 30 soorten narcissen die bloeien van februari tot in april. Steen nummer 1 ligt na het bruggetje vanuit het Oosteinde richting tennispaviljoen. Vanuit iedere steen langs de route is de wandeling ook te beginnen. De wandeling duurt ruim een half uur en gaat over pas herstelde paden. Hierdoor is het park ook beter toegankelijk voor  minder validen.

U kunt een flyer van de route gratis verkrijgen bij het VVV informatiepunt in Museum Swaensteijn in de Herenstraat. De narcissenroute is tevens te bestellen via de webwinkel op onze website. Voor 1 euro wordt de folder bij u thuis in de brievenbus bezorgd