Erfgoeddag 13 April

Opening Erfgoeddag 13 april

Op 13 april, een stralende lentedag, is de Erfgoeddag geopend met een korte ceremonie bij de dorpspomp.

Burgermeester Vroom en wethouders Jeffrey Keus, Bianca Bremer en Astrid van Eekelen waren hierbij aanwezig. Wethouder Keus had het juk op zijn schouders genomen terwijl de voorzitter van Mooi Voorburg, Frouwke de Boer, en daarna de burgermeester korte toespraken hielden voor de verzamelde menigte. Na het oppompen van twee emmers water door wethouders Bremer en van Eekelen was de Erfgoeddag en officieel geopend. Deze feestelijke gebeurtenis, gadegeslagen door tientallen bezoekers van het Huygenskwartier, werd extra luister bijgezet door de klanken van drumfanfare Forum Hadriani. Deze band maakte in de middag nog eens een rondje door het dorp. De bestuursleden van Mooi Voorburg maakte van deze gelegenheid gebruik om onze activiteiten onder de aandacht te brengen van donateurs en andere belangstellende passanten.

Foto’s Niek Lamme