Frouwke de Boer en Joost Heuvelink overhandigen de cheque

Cheque voor Zwitserse brug in Park Vreugd en Rust

Frouwke de Boer en Joost Heuvelink van de stichting “Mooi Voorburg” hebben een cheque van € 10.000 aangeboden voor het aanpassen van de brug bij de hertenkamp in Park Vreugd en Rust. (foto Gemeente Leidschendam-Voorburg.) Dit gebeurde tijdens de afscheidsreceptie van Rob Gussekloo, tot voor kort hoofd Stadsbeheer van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Rob Gussekloo heeft zich bijzonder ingezet voor het project “Opknapbeurt voor Zocherpark Vreugd en Rust” dat op initiatief van Mooi Voorburg tot stand is gekomen.  Het project wordt vooral door de Provincie financieel ondersteund.

Tot 1952 gaf een zogenaamde Zwitserse brug vanuit het park toegang tot de hertenkamp

Omgewaaide boom over de Zwitserse brug

Dit historische element wordt teruggehaald door op het huidige brugdek bijzondere stijlvolle leuningen te maken.

Impressie van huidige brugdek met bijzondere stijlvolle leuningen