BURGEMEESTER ENTHOUSIAST OVER BLOEMENMOZAÏEK WAPEN VAN VOORBURG

Jubilerend MOOI VOORBURG laat wapen van Voorburg weer bloeien in Park Middenburg

Burgemeester Tigelaar heeft zaterdag 11 mei in aanwezigheid van veel wijkbewoners met de tuinslang het nieuwe bloemenmozaïek van het wapen van Voorburg water gegeven.

De stichting “Mooi Voorburg” heeft ter gelegenheid van haar 60 jarig bestaan samenwerking gezocht met de eigenaar en huurders van Huize Middenburg en de Voorburgse hovenier Alex Woltjer. In samenspraak met het Groenteam van de gemeente is het plan ontwikkeld. De gemeente levert de planten en “Mooi Voorburg” bekostigt de hovenier, die de voorbereidingen heeft getroffen, en samen met vrijwilligers de ruim 3000 planten in de grond heeft gezet.

Met de donaties van de stichting Mooi Voorburg en een financiële bijdrage van de eigenaar en huurders van Huize Middenburg zetten Mooi Voorburg en de gemeente zich in om in ieder geval de komende 5 jaar het mozaïek te onderhouden en elk jaar van nieuwe planten te voorzien

  

Foto’s: Ot Douwes