“Mooi Voorburg” en het Cultureel Zomerfestival 2018

Dreigende buienwolken hingen boven het Koningin Julianaplein toen al om negen uur een groot aantal organisaties bezig was om de kramen zo aantrekkelijk mogelijk in te richten. Zo ook bestuursleden van de stichting “Mooi Voorburg”.  Iedereen wilde zich op dit 19e Cultureel Zomerfestival van zaterdag 25 augustus 2018, van zijn beste kant laten zien. Ondanks het buiige weer konden we veel mensen bij onze kraam verwelkomen.

De verschillende wandelroutes, zoals de “Mooi Voorburg Monumenten- en Beeldenroute” en de onlangs uitgebrachte “Voorburg Sculptuur Beeldenroute”, vonden gretig aftrek. Tegelijkertijd konden “kraambezoekers” enthousiast  gemaakt worden, om op zaterdag 8 september mee te doen met de themawandeling “Zocher in Park Vreugd & Rust”,  die door het Mooi Voorburg- bestuurslid Joost Heuvelink,  in het kader van Open Monumentendag, zal worden verzorgd(Zie ook elders de berichtgeving hierover op deze website)

Tijdens de gesprekken die het bestuur met veel belangstellenden voerde, viel op hoezeer de Voorburgers op hun dorp gesteld zijn. Het was dan ook niet verwonderlijk dat we een aantal nieuwe donateurs mochten noteren.

Al met al was het inspirerend om op deze dag (nog) meer bekendheid te kunnen geven aan de stichting “Mooi Voorburg” en haar doestellingen. Dank aan de organisatie van dit traditionele festival!

Foto’s: Ap de Heus