“Mooi Voorburg” start met campagne voor fondsenwerving Oude Begraafplaats

Op 5 april j.l. heeft de stichting “Mooi Voorburg” een begin gemaakt met een campagne om fondsen te werven voor de financiering van de plannen die de stichting heeft met de Oude Begraafplaats aan de Parkweg te Voorburg. Om dit doel te bereiken is een promotieflyer uitgebracht, die de komende weken op grote schaal zal worden verspreid. Deze flyer verstrekt informatie over dit project, dat in 2019 gerealiseerd zal worden ter gelegenheid van het zestigjarige bestaan van de stichting “Mooi Voorburg”

Onder de titel Doe mee met “Accent op Monument!”, roepen wij onze donateurs en andere inwoners van Leidschendam-Voorburg op, om hun medewerking te verlenen aan dit project. Als u mee wilt doen, dan kunt u uw donatie aangeven op de website www.voorjebuurt.nl/monument en vervolgens doorklikken op “doneer nu”. Daarna vult u het gewenste bedrag in bij “selecteer jouw bedrag”. Wij danken u bij voorbaat voor uw financiële steun om deze inzamelingsactie te laten slagen.

In bijgaande tekst van de promotieflyer vindt u uitgebreide informatie over dit jubileumproject.

U kunt zich voor vragen richten tot: voorzitter@mooivoorburg.nl of bellen met 070-387.05.78.

Financiering Project Oude Begraafplaats

Accent op Monument >>>