Geslaagde donateursexcursie Mooi Voorburg

Dit jaar kregen de donateurs van Mooi Voorburg de gelegenheid om met twee historische trams een rit door Den Haag te maken. Er was zoveel belangstelling voor deze rit op woensdag 30 augustus dat hij zelfs herhaald werd op zaterdag 2 september.

De eerste rit vond in de regen plaats, de tweede met stralend weer. Maar de sfeer bij beide ritten was uitstekend, iedereen heeft genoten van de oude trams en de uitleg onderweg van de gidsen van het Gilde Den Haag, die veel wetenswaardigheden over de omgeving wisten te vertellen.

Na een stop in de remise Scheveningen, waar iedereen van koffie en thee werd voorzien en de speculaasjes gretig aftrek vonden, zetten we koers naar het strand van Scheveningen, alwaar men kon uitstappen en even de zee zien.

Daar is ook een groepsfoto gemaakt.
Al met al kunnen we terugzien op een zeer geslaagde excursie waar dit jaar 90 donateurs aan deelnamen en er zelfs nog meer aanmeldingen dan plaatsen waren.