Donateursexcursie Blauwe en Gele Tram naar Scheveningen

Mooi Voorburg heeft ook dit jaar weer een donateursexcursie gepland. Op woensdag 30 augustus 2017 en op zaterdag 2 september 2017 staan de blauwe en gele historische trams klaar op het Stationsplein voor een rondrit door het centrum van Den Haag naar Scheveningen.


foto Willem Hasekamp

Aldaar brengen we een bezoek aan de tramwerkplaats waar we een korte rondleiding krijgen. We zullen daar ook koffie/thee met iets lekkers nuttigen.
De terugreis naar Voorburg gaat via het Statenkwartier. Onderweg wordt een aantal fotostops gepland: wie wil kan even de tram uit voor het maken van een foto. Er gaan twee gidsen van het Gilde mee om onderweg uitleg te geven.

De donateurs ontvangen een uitnodiging voor deze excursie. Aanmelding kan tot 1 augustus. Het meenemen van een introduce is natuurlijk mogelijk. Er zijn 2 maal 50 plaatsen beschikbaar. Aanmelding gebeurt op basis van binnenkomst. De trams zijn moeilijk toegankelijk voor minder-validen.

Het programma op beide dagen ziet er als volgt uit:

  • 13.00 uur verzamelen op het Stationsplein in Voorburg
  • 13.30 uur vertrek met de trams uit Voorburg
  • 16.00 – 16.30 terug in Voorburg

De kosten per deelnemer bedragen € 17,50.