Duurzame Markt Stadstuin Rusthout

Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg heeft zaterdag 22 april in de stadstuin Rusthout weer haar Duurzame Markt georganiseerd. Tevens werd aandacht geschonken aan erfgoed. Namens stichting Mooi Voorburg waren Anneke de Widt en Joost Heuvelink present om Mooi Voorburg nader onder de aandacht te brengen.

Deze Duurzame Markt had tot doel om onze inwoners te inspireren om in hun dagelijkse leven, hun eigen huis en hun omgeving duurzamer te maken en samen duurzame energie op te wekken. Wij stonden er om het duurzame karakter van het behouden van materieel-, en immaterieel erfgoed te benadrukken.

Op de markt stonden onder andere organisaties op het gebied van natuurbescherming, Duurzaam Leidschendam-Voorburg en de Fietsersbond

De Duurzame Markt werd geopend door wethouder Duurzaam, Marcel Belt, die tegelijkertijd het startschot gaf voor de Actie ‘Tegel eruit, plantje erin’. De deelnemende organisaties kregen van de wethouder een presentje aangereikt.

We kunnen terugkijken op een mooie dag in de unieke stadstuin Rusthout.

vlnr: Anneke de Widt, Joost Heuvelink en wethouder Marcel Belt