Bericht van overlijden van ALFRED VAN BUNGE

Afgelopen weekend ontvingen wij het droevige bericht van het overlijden van ons oud-bestuurslid Alfred van Bunge. Meer dan 25 jaar –  van 1983 tot 2010 – maakte hij deel uit van het bestuur, waarvan een groot deel als secretaris. Zijn inzet en enthousiasme leken wel grenzeloos. De waterpomp en dorpswacht zijn in zijn bestuursperiode door Mooi Voorburg aan de gemeente aangeboden. Alfred Van Bunge liet zijn betrokkenheid bij ons dorp ook zien via zijn website www:Voorburginsite.nl die hij in 1999 opstartte. Het laatste bericht is van 16 januari dit jaar. Alfred was vlak daarvoor getroffen door een hersenbloeding. Helaas zette de gehoopte verbetering niet in en is hij op 5 juli overleden.

Mooi Voorburg gedenkt hem als een bevlogen bestuurder met oog voor de mensen in Voorburg.  Onze gedachten gaan uit naar zijn drie zoons en verdere familie.