Open monumentendag

Het thema van de Open Monumenten Dag is Duurzaamheid. Verbetering van de kwaliteit van de leefomgeving is een van de doelstellingen van de stichting ‘Mooi Voorburg’. Aansluitend bij het thema van deze Open Monumentendag: Duurzaamheid schrijft Mooi Voorburg een prijsvraag uit

Duurzaamheid en kwaliteit van onze leefomgeving worden vanaf nu steeds belangrijker. Heb je creatieve en vooral duurzame ideeën voor je eigen straat of buurt? Mooi Voorburg is benieuwd naar jouw mening.

Hoe wil jij Voorburg achterlaten voor toekomstige generaties?

Stuur je idee per mail naar Mooi Voorburg. De inzenders van de drie beste ideeën kunnen tijdens de donateursmiddag van Stichting “Mooi Voorburg” op zondagmiddag 20 november hun prijs, het boek „Vreugd en Rust” in ontvangst nemen.

Je kunt je idee voor deze prijsvraag, onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer uiterlijk 1 oktober, per e-mail indienen bij stichting “Mooi Voorburg” info@mooivoorburg.nl

We zijn benieuwd naar je reactie!

Bekijk voor meer activiteiten op de website of wordt donateur.