Cultureel Zomerfestival 2022

Cultureel Zomerfestival Julianabaan en Open Monumentendag

Na twee jaar waren we er weer bij op het Cultureel Zomerfestival op het KJ plein de “Julianabaan” op zaterdag 27 augustus.  De gelegenheid om donateurs te begroeten en gesprekjes aan te knopen met het winkelend publiek grepen we met beiden handen aan. Zo blijven we op de hoogte van wat er speelt en kunnen wij  tevens onze activiteiten belichten.  We konden bijvoorbeeld  van verschillende kanten  horen dat onze oproep aan de gemeente om niet tot sloop van het Emmacomplex over te gaan, in  goede aarde is gevallen. En het is fijn dat  we ook weer enkele nieuwe donateurs hebben mogen verwelkomen.

Op 10 september, Open Monumentendag, zullen we ook weer aanwezig zijn met onze tent in de Herenstraat, bij de dorpspomp. Het thema van deze Open Monumentendag is duurzaamheid. Mooi Voorburg bereidt een speciale activiteit rond dat thema voor. Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze kraam op 10 september.