De Beeldenroute “Voorburg Sculptuur” is af!

Het beeldenpark in park Vreugd en Rust is – op één beeld na – gereed, met het plaatsen van  teksttegels waarop achtergrondinformatie te vinden is over de werken en de kunstenaar.
De beelden zijn ook opgenomen in een beeldenroute die op 21 juni is gepresenteerd bij gelegenheid van “Voorburg Sculptuur’.

Vallende ruiter, Frank Letterie

De hele route, die ongeveer anderhalf uur duurt,  gaat langs een lint van 35 beelden vanaf het Stationsplein via de Herenstraat en  Park Vreugd en Rust tot in het Waterspoorpark in de Loozone .De route is in het kader van “Voorburg Sculptuur” uitgebracht in een samenwerkingsverband van “Mooi Voorburg”, Museum Swaensteyn en Huygens’ Hofwijck.

De route is gratis te verkrijgen voor bezoekers van “Voorburg Sculptuur” . Vanzelfsprekend is deze tijdens en ook na dit evenement gratis beschikbaar voor onze donateurs. In de musea Huygens’ Hofwijck en Swaensteyn ligt de nieuwe wandelroute voor u klaar!

Between us, Dorota Buczkowska

Het is een goede aanleiding om naar buiten te gaan en de route aan de hand van de brochure te lopen. Dit kan in één keer, eventueel met een culinaire stop onderweg, maar evengoed in meerdere keren. “Mooi Voorburg” is er trots op dit mede mogelijk te hebben gemaakt.

Ademhalers, Miloslav Fekar

Beeldrecht Willem J. Hasekamp