“Mooi Voorburg” maakt plantvak Middenburg weer mooi.

Stichting Mooi Voorburg heeft samen met de plaatselijke hovenier Alex Woltjer het plantvak van Park Middenburg met het wapen van Voorburg weer kleur gegeven. In deze Corona-periode werden de RIVM-richtlijnen in acht genomen: minstens 1,5 meter afstand van elkaar en geen uitnodiging aan donateurs en omwonenden, om een samenscholing te vermijden.

De bestuursleden Frits Koppe en Lodewijk van Vliet van Mooi Voorburg hebben samen met de hovenier 500 roodkleurende vaste planten (Heuchera ‘Fire Alarm’) in het plantvak gezet. Zoals afgesproken met de gemeente zorgt Mooi Voorburg voor het onderhoud en levert de gemeente de planten. De kosten van Mooi Voorburg worden gedragen door de donateurs van Mooi Voorburg en door de eigenaar/gebruikers van Huize Middenburg.

Foto’s: Ot Douwes

Mooi Voorburg Wapen bij Huize Middenburg 2019-05-09
Stadswapen Voorburg Aaanplanten door Mooi Voorburg 2020-04-17